viernes, 23 de enero de 2015

Model i pose fixa

Aquest segon trimestre tracta sobre l' anatomia humana. Aprendrem amb més detall i de forma artística l'anatomia del cos humà.
Durant el trimestre treballarem poses en fotografia projectades a la pantalla o amb model en viu, i tindrem una durada de 45 minuts per dibuix.


Aquest primer dibuix és de la model en viu. És la segona pose que ens va fer. En el lloc en el que em trobava, la tenia d'esquena completament i vaig poder treballar les parts de l'esquena i vaig poder situar-les sense problemes. Va ser una experiència difícil ja que era la primera vegada que treballava amb model en viu i de vegades es mouen per estirar-se una mica, però va estar molt bé. Va estar 45 minuts amb aquesta pose.

Làmina 50x70 feta amb 
carbonet.


Aquesta segona làmina es de un dels dies que treballem amb una imatge fixa projectada a la pantalla. Era d'una dona ajupida i molt fosca, cosa que ha dificultat molt segons quines parts del cos prop del ventre o les mans, però més o menys he pogut arribar a treballar la figura. També ha tingut una durada de 45 minuts.

Làmina 50x70 feta amb
carbonet.


No hay comentarios:

Publicar un comentario