viernes, 20 de noviembre de 2015

WC

En aquest exercici havíem de fer un pictograma.
Un pictograma és un dibuix esquemàtic d'algun element o figura humana.

En aquest cas havíem de fer un pictograma d'un WC per a un restaurant de luxe. Jo vaig pensar primer en el color. Hauria de ser un negre sobre blanc, colors neutres que no creïn cap tipus de polèmica, ja que avui dia, el fet de que les dones siguin el rosa i els homes el blau, ja no funciona.
La forma serien línies corbes per marcar el cos, res de fer una forma geomètrica. Les línies orgàniques donen una sensació de més proximitat amb el públic i a més també trenquem amb l'estereotip de la dona prima; la que jo faig te corbes, i l'home panxa.
Té una estètica minimalista ja que com he mencionat abans, és per a un restaurant de luxe i modern, per això busco pictogrames que trenquin amb estereotips i tinguin aquesta estètica minimalista que avui dia està molt de moda.

Va ser un exercici una mica complicat sobretot a l'hora d'escollir colors per a que de lluny es vegues quin era el lavabo de qui, però crec que fent les corbes i els punts, ja es pot identificar clarament qui es qui a la llunyania sense necessitat de fer servir cap tipus de color.

Din A3 fet a retolador negre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario