viernes, 20 de noviembre de 2015

Disseny editorial

Aquest exercici consistia en fer el disseny d'una portada d'un llibre anomenat "Els dies de la república", d'una casa especial on totes les portades eren similars.

Les portades tenien a la part superior una espècie d'il·lustració que semblava d'un quadre del s-XIX i sota d'això un grafisme amb una textura com si fos de cera. Després la tipografia del titol i el nom de l'autor era de pal sec; el titol de caixa baixa i el autor en caixa alta. El color del titol es com marronós/gris, mentre que el de l'autor va canviant.

Al ser un llibre de la república, evidentment posaré la bandera de la república i la balança de la justícia, però amb tons foscos al voltant, per donar-li una textura de quadre del s.XIX. El nom de l'autora el posaré verd, un color que ens pot recordar a la terra, ja que es tracta de la república d'un país. El grafisme es groc ja que cau del costat de la bandera.

Vaig tenir problema amb fer la textura del quadre ja que el marró va quedar més claret del que tenia que quedar, i a més també el grafisme es notava molt que no era cera, hi havia trossos bastant repassats i d'altres no.







DinA3, llapis aquarel·lable i portamines.

No hay comentarios:

Publicar un comentario